Øvrige selskaber

Er du ansat i et andet flyselskab end Jettime eller Sunclass Airlines og ønsker medlemskab af CUD skal du være opmærksom på følgende.

Vi har allerede en fagforening

Er den virksomhed du/I er ansat i allerede medlem af en anden brancheforening har I mulighed for at flytte til CUD. Der kan være ting i jeres egne vedtægter eller den aftale med den brancheforening som I er en medlem af som I skal være opmærksomme på.
Ønsker I at skifte til CUD som er den største sammenslutning af kabinepersonale tager vi meget gerne en snak med jer omkring hvad I har brug for- og fortæller jer hvordan vi som faglig organisation arbejder. Læs mere her.

Vi har endnu ikke en fagforening

Er du/I ansat i en virksomhed hvor der endnu ikke er en fagforening- eller overenskomst, kan du/I drage stor fordel af CUD. Vi kan hjælpe jer igennem processen at blive en reel fagforening under CUD.

Vi har flere gange før startet fagforeninger op og forhandlet aftaler med flyselskaber. Vi tror på at sammenhold og vidensdeling er vejen frem. Samtidig er vi en del af FH(Fagbevægelsens Hovedorganisation) samt en række internationale organisationer.

Lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe jer som medarbejdere – det uanset hvor mange I er. Kontakt os for at høre mere.